Google Adsense Hakkında 10 Soru ve Cevapları

Google Adsense Hakkında 10 Soru ve Cevapları

Google-AdSense

Soru 1 : Google Adsense nedir?

Cevap : Google adsense google ın reklam verenleri ve yayıncıları bir araya getiren google alt yapılı bir oluşumdur.

Soru 2 : Google Adsense ücretli midir ?

Cevap : Reklam verenlere ücretli reklam alıcılarına ücretsiz bir sistemdir.

Soru 3 : Google adsense ger dönüş süresi ne kadardır?

Cevap : En az 7, en geç 20 güne geri dönüş yapılır.Geri dönüş olumlu veya olumsuz olabiliyor.

Soru 4 : Hosting ‘ im yurtdışı lokasyon sorun olur mu ?

Cevap : Hayır olmaz.

Soru 5 : Neden sitemde Google Hizmet Reklamları çıkıyor?

Cevap : Google adsense a yeni katıldığınızdan sistem henüz içeriğinizi tespit edememiş olabilir.Veya içeriğinize uygun reklam bulunmuyor olabilir.

Soru 6 : Hesabımı birden fazla sitede kullanabilir miyim ?

Cevap : Kurallara uygun siteler olması şartıyla kullanabilirsiniz.

Soru 7 : Tıklama başına nasıl daha fazla para kazanıyorsunuz?

Cevap : Reklamların konusuna göre değişiyor.

Soru 8 : Ziyaretçiyi reklamlara tıklamaya teşvik edebilir miyiz ?

Cevap : Hayır kesinlikle Google bunu kabul etmemektedir.

Soru 9 : Adsense hakkındaki sorularımız için hangi adrese türkçe mail atabiliriz?

Cevap : adsense-tr@google.com adresinden türkçe mail desteği alabilirsiniz.

Soru 10 : Raporlar ne kadar sıklıkla güncellenmektedir?

Cevap : Normal raporlarınız her saat başı güncellenmektedir. Kanal raporlarınızı ise 2 gün sonra görebilirsiniz.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!